Primarul Astrid Fodor se întâlneşte cu sibienii din cartierul Dioda

Primarul Astrid Fodor se întâlnește cu locuitorii din Zona Dioda, în cadrul unui proiect al Asociației pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu.

Evenimentul va avea loc miercuri, 21 iunie, de la ora 18.00, în sala E11 la Facultății de Știinte Economice și Administrative a Universității Lucian Blaga – complex Dioda.

Întâlnirea primarului Astrid Fodor cu locuitorii de aici are loc în cadrul proiectului Zilele Vecinătății și vine la puțină vreme după încheierea lucrărilor la infrastructura acestui cartier.

Festivalul Zilele Vecinătății este în acest an la a IV-a ediție și are loc în 24-25 iunie pe strada Hipodromului.

Unul din obiectivele Zilelor Vecinătății este de a atrage atenția orașului din piețele centrale spre zone unde nu au mai fost organizate evenimente de mare amploare. Astfel, evenimentele culturale se desfășoară în zone din afara centrului istoric și se adresează locuitorilor din cartierele Sibiului. Prima ediție a festivalului a avut loc pe Bulevardul Mihai Viteazu (Hipodrom), cea de-a doua pe strada Semaforului (Vasile Aaron), iar cea de-a treia ediție s-a desfășurat pe strada Ludoș (Valea Aurie).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*