Primarul Fodor vrea să comunice printr-o aplicație de smartphone cu sibienii

Funcționalitatea aplicației Sibiu City App va fi extinsă cu un modul destinat comunicării cu cetățenii, anunță municipalitatea.

foto: Focus Sibiu

Prezentarea publică a proiectului va avea loc marți, 9 ianuarie, la ora 18.30, în curtea interioară a Primăriei Sibiu. „Cetățenii interesați sunt invitați să participe la această prezentare la care va fi prezent primarul municipiului Sibiu, doamna Astrid Fodor”, se arată în comunicatul Primăriei Sibiu.

Sibiu City este aplicaţia oficială a municipiului Sibiu și prima aplicație de marketing a unei primării din România, realizată de Eventya. Aceasta oferă informaţii precise şi de orientare către principalele obiective turistice, muzee, restaurante şi hoteluri. „Punctul forte al aplicaţiei este calendarul cultural dinamic. În orice moment, vă puteţi informa asupra evenimentelor culturale ce se desfăşoară în oraş şi puteţi afla informaţii precise despre locul de desfăşurare, a modului de acces la eveniment şi, ceea ce este cel mai important, aplicaţia vă asigură asistenţă în orientare pe baza hărţilor Google. Pentru cei care călătoresc cu maşina, aplicaţia asigură asistenţă în găsirea parcărilor, a programului de funcţionare a acestora precum şi a modului de procurare a tichetelor de parcare iar pentru cei care preferă să folosească sistemul public de transport, aplicaţia oferă suport în orientarea spre staţiile de autobuz şi oferă informaţii despre programul de circulaţie a mijloacelor de transport în comun”, arată dezvoltatorii softului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*