Primarul Marius Grecu anunță o nouă investiție de 1,4 milioane de lei la Șelimbăr

Consiliul Local Șelimbăr a aprobat la ultima ședință un proiect care vizează modernizarea străzii Treboniu Laurean din comună.

La inițiativa primarului Marius Grecu, consilierii au oferit aviz favorabil pentru documentația de avizare a lucrărilor de intervenție și a indicatorilor tehnico-economici ai acestei investiții.

Lucrările sunt estimate la 1,4 milioane de lei, inclusiv TVA. Lungimea totală a străzii care urmează să intre în reabilitare este de 224 metri, iar suprafața trotuarelor va fi de 220 metri pătrați.

„Strada Treboniu Laurean reprezintă încă un proiect pe care îmi doresc să-l finalizăm cât mai rapid pentru că pentru mine, așa cum am mai spus, infrastructura rămâne o prioritate. Locuitorii comunei și nu numai trebuie să beneficieze de condiții de deplasare ca la oraș sau de ce nu, mai bune”, a declarat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr.

În cadrul acestui proiect mai sunt cuprinși și instalarea a opt stâlpi de iluminat, iar subteran va fi inclus cablajul metropolitan.

Primăria Șelimbăr

În urma votului favorabil, urmează să se efectueze procedura pentru organizarea licitației privind atribuirea lucrărilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*