Primăvara a venit în căminele ULBS cu pizza și mărțișoare pregătite de studenți

Sute de studenți din caminele Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu au sărbătorit începerea semestrului doi și venirea primăverii, cu o petrecere.

Sprijiniți de conducerea universității, împreună cu personalul Cantinei Studențești și sub îndrumarea lui Chef Manuel Betto Pecori, ”căminiștii” au pregătit aproape 1000 de porții de pizza și peste 600 de clătite. În tot acest timp, în căminele ULBS, băieții au pregătit mărțișoare pentru colegele lor.

Pizza şi mărţişoare

Nici studenții străni nu au stat deoparte, chiar dacă pentru cei mai mulți dintre ei a fost prima oară când au sărbătorit 1 Martie. Ei au fost încântați atât de faptul că au avut ocazia să pregătească pizza alături de un Chef italian, dar și pentru că au confecționat mărțișoare. ”Astfel de acțiuni sunt frumoase, este plăcut să lucrezi cu tineri și să îi vezi cât sunt de implicați. Pe câțiva i-am văzut destul de pricepuți și chiar le-am propus să vină să lucreze cu mine”, a spus Chef Manuel Betto Pecori.

Ambasador în vizită

După ce au terminat de pregătit pizza și clătitele, fetele au adus mâncarea în cămine, unde au fost întâmpinate de băieți, care le-au răsplătit cu mărțișoarele ”handmade”. Iar apoi a început petrecerea, studenții având parte și de o vizită surpriză: ambasadorul Republicii Indonezia la București, E.S Dnl. Diar Nurbintoro, împreună cu soția, care s-a aflat în vizită la ULBS. ”Mă bucură foarte mult câd îi văd că se distrează. Noi încercăm în permanență să le oferim studenților atât condiții de cazare și masă excelente, cât și experiențe cât mai plăcute, cum sunt astfel de petreceri”, a declarat directorul general administrativ adjunct al ULBS, Ramona Todericiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*