Primul liceu sibian care a instalat un senzor de măsurare a calității aerului

Liceul Teoretic „Constantin Noica” a devenit prima unitate de învățământ din municipiul Sibiu unde este instalat un senzor de măsurare a calitații aerului.

Proiectul a fost realizat în parteneriat cu AerLiber.ro, prima și singura platformă independentă pentru măsurarea calitații aerului din Sibiu. „Suntem bucuroși să vă anunțăm că primul liceu din municipiul Sibiu care a instalat un senzor de măsurare a calitații aerului este Liceul Teoretic ‘Constantin Noica’, devenind prima școală partener Aerliber.ro. În perioada următoare vom instala o serie de senzori în școlile din municipiul Sibiu, unul dintre obiectivele noastre fiind instalarea unui senzor în fiecare grădiniță, școală și liceu din municipiul Sibiu”, au anunțat reprezentanții AerLiber.ro.

Misiunea Aerliber este de a oferi soluții sustenabile care sunt consistente cu interese de lungă durată pentru și despre mediu. Platforma preia în timp real date de la senzorii instalați în oraș, astfel încât orice persoană care dispune de conexiune la internet poate verifica în orice moment indicii de poluare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*