Primul pas spre finală

FC Hermannstadt a obținut o victorie frumoasă în fața Gazului Metan, în prima manșă a semifinalei Cupei României.

Echipa sibiană a câștigat, astăzi, cu scorul de 1-0 meciul disputat pe Stadionul Municipal în compania primei divizionare Gaz Metan Mediaș, contând pentru manșa tur a semifinalelor Cupei României la fotbal. Unicul gol a fost marcat de Bogdan Rusu, din pasa lui Ștefan Blănaru, cu 6 minute înainte de pauză.

FC Hermannstadt a evoluat în superioritate numerică din minutul 8, după ce Juao Diogo a fost eliminat direct pentru un fault comis asupra căpitanului Răzvan Dâlbea, în cercul de la centrul terenului. Ulterior, antrenorul Gazului Metan, Cristian Pustai, a fost trimis în tribună de arbitrul de centru, craioveanul Sebastian Colțescu.

Antrenorii Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au folosit următoarea formulă de echipă: Toma Niga – Alexandru Coman, Cătălin Pîrvulescu, Ionuț Stoica, Daniel Tătar – Răzvan Dâlbea (cpt.) (Robert Boboc – min. 65), Cristian Danci – Sabin Lupu (Petrișor Petrescu – min. 75), Bogdan Rusu, Alex Curtean (Andrei Hergheligiu – min. 58) – Ștefan Blănaru.

Meciul retur se va disputa la Mediaș, cel mai probabil pe 9 mai. Data și ora exactă urmează să fie stabilite de organizatorii Cupei României, Federația Română de Fotbal, și posturile TV care au drepturile de televizare.

Până atunci, FC Hermannstadt joacă în campionatul Ligii 2, vineri, 21 aprilie, de la ora 17.00, în deplasare, cu Ripensia Timișoara.

GALERIE FOTO din meciul de azi pe pagina noastră de Facebook. Click aici!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*