Prins la vamă cu o mașină de lux furată! BMW-ul, de 300.000 de lei, era căutat în Slovacia

O mașină de lux, în valoare de 300.000 lei, căutată de autoritățile din Slovacia, descoperită în Vadu Izei de către polițiștii de frontieră. BMW-ul era condus de un tânăr clujean.

O mașină de lux de 300.000 lei, căutată de autoritățile din Slovacia, a fost descoperită în localitatea Vadu Izei de către polițiștii de frontieră.

Mașina, marca BMW, a fost indisponibilizată la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.

În data de 20 ianuarie, polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Maramureș în cooperare cu lucrători din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației și S.P.F.Vișeu de Sus au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de mașini furate.

Astfel, aceștia au oprit pentru control un cetățean român, domiciliat pe raza județului Cluj. Tânărul, în vârstă de 27 de ani, conducea o mașină marca BMW, înmatriculată în Slovacia. În urma verificărilor suplimentare efectuate s-a constatat faptul că autovehiculul figurează cu alertă în bazele de date, semnalare introdusă de autoritățile slovace la data de 20 ianuarie.

„În cauză, polițiștii de frontieră maramureșeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire conform Codului Penal, iar autoturismul în valoare de 300.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră, până la finalizarea cercetărilor, scrie Monitorul de Cluj.

În continuare se fac verificări sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, a transmis Poliția de Frontieră.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*