PRO România Sibiu își propune să îl ducă pe Mircea Diaconu în turul 2. Șeful Registrului Comerțului de la Sibiu s-a înscris în partid

Organizația județeană PRO România Sibiu a găzduit ieri o întâlnire a liderilor centrali și județeni cu membrii și simpatizanții.

Au fost prezentate principalele obiective ale partidului, dar și ce își propune PRO România pe termen mediu și lung.

Aproximativ 200 de membri și simpatizanți PRO România Sibiu au participat ieri la întâlnirea cu liderii partidului. I-au ascultat și le-au putut pune întrebări secretarului general al PRO România, deputatul Ion Mocioalcă, și vicepreședintelui formațiunii, senatorul Adrian Țuțuianu.

Alegerile prezidențiale și evaluarea organizațiilor din județul Sibiu au fost principalele obiective prezentate în cadrul întâlnirii. Mocioalcă a motivat susținerea candidaturii independentului Mircea Diaconu, pe care partidul își propune să îl ducă în turul 2: „Lupta pentru o doua poziție din turul 2 se dă între Viorica Dăncilă, Dan Barna și Mircea Diaconu. Noi nu suntem printre partidele care primesc bani de la stat, milioane de euro pe lună cum primesc PSD și PNL. Vă îndemnăm să ne sprijiniți în campania care urmează!”, a afirmat acesta.

Tot despre alegerile prezidențiale și susținerea lui Mircea Diaconu, vicepreședintele PRO România, Adrian Țuțuianu, a declarat că „Alianța Un Om este o alianță electorală constituită pentru alegerile prezidențiale. Există o zonă importantă a electoratului românesc care s-a declarat împotriva partidelor politice, iar România arată că are nevoie de un președinte care să fie departe de partidele politice. Până acum, între toți președinții a existat un partizanat între aceștia și partidul din care au plecat în cea mai importantă funcție în stat, deși președintele ar trebui să fie mediator, și nu jucător”.

În ceea ce privește evaluarea organizațiilor din Sibiu, liderii naționali ai PRO România au punctat că sunt interesați de creșterea organizației sibiene atât numeric, cât și valoric, dar și în rezultate.

„Cunoaștem foarte bine specificul județului Sibiu, vrem să luăm cunoștință de problemele pe care le întâmpinați și să găsim soluții găsim pentru ele”, a susținut Ion Mocioalcă. „Suntem destul de mulți aici, la Sibiu, ca să putem să gândim cu optimism la viitor. PRO România are o șansă să fie principalul proiect politic în viitor. Ne propunem ca în 2020 să fim un partid măsurat în procente cu 20%, iar în 2024 ne propunem să fim principalul reprezentant al politicii de centru-stânga din România. În fiecare sat, oraș, comună trebuie să avem organizație locală. Pasul următor este să selectăm candidați pentru funcțiile de primari și pentru consiliile locale”, a punctat și vicepreședintele Adrian Țuțuianu.

Ulterior, a fost susținută și o conferință de presă în care fost prezentat Alexandru Tomaşevschi, directorul Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Sibiu, care s-a înscris în PRO România şi este coordonatorul organizaţiei municipale Sibiu. De asemenea, au fost enunțate obiectivele partidului pentru perioada următoare, punându-se accent pe alegerile prezidențiale și susținerea candidatului independent Mircea Diaconu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*