Probabil cea mai scurtă ședință de Consiliu Județean din acest an

În această după amiază a avut loc o Ședință extraordinară a Consiliului Județean, convocată de urgență.

Pe ordinea de zi a ședinței convocată pentru penultima zi a anului au fost trei proiecte de hotărâre.

Primul se referă la validarea Dispoziției Președintelui Consiliului Județean privind rectificarea Bugetului local al Județului Sibiu, al doilea proiect de hotărâre prevede rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Aeroportului Internațional Sibiu pe anul 2021.

Adoptarea acestor două proiecte de hotărâri era necesară după ce Guvernul a acodat un sprijin Aeroportului pentru a depăși problemele create de pandemia Covid 19 în valoare de 6 655 000 de lei.

Cel de al treilea proiect de hotărâre se referă la modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Sibiu nr. 180/2021 privind aprobarea proiectului „Asigurarea unui climat familial pentru copiii din Centrul de plasament pentru copilul cu dizabilități Prichindelul – Sibiu, prin realizarea unui centru de zi”, a cheltuielilor legate de acesta și a acordului de parteneriat, proiect depus spre finanțare în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020.

Cele trei proiecte de hotărâre nu au născut nici un fel de discuții și au fost aprobate fără nici o problemă de cei 28 de consilieri județeni prezenți la ședința online.

Ședința, care a fost condusă de Vicepreședintele Consilului Județean Marcel Luca s-a încheiat în mai puțin de 10 minute, fiind, probabil cea mai scurtă ședință de Consiliu Județean din acest an.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*