Probele de la Olimpiada Elevilor Deficienți de Auz își desemnează premianții

Ieri, 14.04. 2022 elevii deficienţi de auz din ţară au susţinut probele la Limba şi literatura română şi la Matematică. Emoţiile au fost mari, rezultatele au fost pe măsura pregătirii lor şi dăruirii dascălilor care i-au îndrumat.

Le mulţumim tuturor. Cele mai mari note le-au obţinut la Limba şi literatura română Niţu Samira Alexandra de la Liceul Tehnologic Special Nr. 3 Bucureşti – 9.70,  Sotir Laura Georgiana de la Liceul Tehnologic Special Nr. 3 Bucureşti – 9.70, Bălăşanu Lidia de la Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu ” Iaşi, iar la matematică, Doleanu Dorin Ionuţ de la Liceul Tehnologic Special Bivolărie Vicovu de Sus – 9.97 şi Gavril Eduard de la Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu ” Iaşi – 9.97.

Din Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Nr. 2 Sibiu, elevul Mihai Emil, clasa a VII-a a obţinut la Matematică 9,88, cea mai mare notă. Felicitări domnului profesor Băluşel Dan Sorin care i-a descoperit dragostea pentru matematică şi conştiinciozitatea. „Emil învaţă în şcoala noastră de 10 ani. S-a dovedit din prima zi un copil excepţional, nu unul special. Cu un destin nu tocmai darnic sub aspectul sănătaţii şi al familiei în care s-a născut, a fost preluat de  S.O.S. Satul Copiilor Cisnădie şi apoi înscris în Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Nr. 2 Sibiu – ne-a declarat Manuela Dobrotă, directorul adjunct al şcolii. A evoluat frumos sub ochii noştri, ai tuturor celor care i-am putut oferi atenţia, iubirea şi îngrijirea de care a avut nevoie.”

Azi, 15.04. 2022, elevii deficienţi de auz trăiesc emoţiile probelor de T.I.C. şi Educaţie plastică. Începând cu  orele 18.00, la Biblioteca Judeţeană „Astra” elevii  vor fi premiaţi, rezultatele lor bune onorându-i pe profesorii care i-au îndrumat. Participanţii la Concursul Naţional pentru Elevii Deficienţi de Auz  au avut parte la Sibiu de o experienţă inedită, de şansa de a lega relaţii noi şi de a onora efortul şi dăruirea profesorilor. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*