Procedurile de atribuire directă pentru nouă trasee județene, reluate de CJ Sibiu

Consiliul Județean Sibiu a reluat procedurile de atribuire directă a mai multor trasee județene, întrucât la ședința anterioară nu s-a prezentat niciun operator de transport rutier.

Traseele sunt: Sibiu – Tălmaciu – Sădurel, Sibiu – Șeica Mare – Metiș, Sibiu – Ruși – Veseud, Sibiu – Alțîna –  Ghijasa de Sus, Sibiu – Chirpăr – Săsăuș, Sibiu – Ocna Sibiului – Topârcea, Sibiu – Șelimbăr –  Bungard, Copșa Mică – Șeica Mare – Moardăș, Agnita – Bîrghiș – Apoș.

Ofertele se pot depune în perioada 11.02.2020 – 21.02.2020, până la ora 12:00, la Registratura Consiliului Județean Sibiu sau în format electronic la adresa de email: transporturi@cjsibiu.ro. Ședința de evaluare a ofertelor se va desfășura în data de 24.02.2020, iar rezultatele vor fi afișate în data de 25.02.2020, atât la sediul Consiliului Județean Sibiu, cât și pe site-ul instituției www.cjsibiu.ro.

Pot participa operatorii de transport rutier autorizați, ce dețin autobuze sau microbuze cu o capacitate minimă de 10 locuri pe scaune, înmatriculate în România, în proprietate sau cu contract de leasing, libere de alte sarcini de transport (pe baza declarației pe propria răspundere a operatorului de transport rutier).

Atribuirea directă a traseelor se va efectua pe o perioadă de 60 de zile. În cazul în care traseele nu sunt atribuite ulterior prin intermediul platformei electronice gestionate de către Agenția pentru Agenda Digitală a României în termenul de 60 de zile, acesta se prelungește până la data atribuirii lor, dar nu mai mult de 12 luni.

Mai multe detalii pot fi consultate pe site-ul CJ Sibiu: http://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2020/02/Anunt-CJ-Sibiu-licitatie-trasee-judetene.pdf.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*