Producătorii și meșteșugarii din Sibiu și Mărginime se mută la Shopping City Sibiu

Până la finalul acestui an, Shopping City Sibiu va găzdui târgul „Cămara boierilor”.

În fiecare weekend, în intervalul orar 10:00 – 22:00, cei mai pricepuți meșteri populari își vor expune produsele tradiționale în cadrul „Târgului producătorilor locali și meșteșugarilor – Cămara Boierilor”, organizat de Shopping City Sibiu în Galeria Carrefour.

Până la finalul anului, vizitatorii vor avea ocazia să redescopere meșteșugurile românești și gustul produselor tradiționale. În „Cămara boierilor” sibienii vor putea gusta din preparate delicioase din carne, brânzeturi, produse apicole, produse de panificaţie, care poartă amprenta artizanilor din Sibiu și zona Mărginimea Sibiului – Rășinari, Șura Mică, Tălmăcel, Șelimbăr. Alături de producătorii din Sibiu, la târg sunt invitați și meșteri populari din Cluj, producători de săpunuri, dulcețuri și siropuri din Mureș și producători de dulciuri din Argeș.

De asemenea, sibienii vor putea admira obiecte de artizanat, podoabe din ceramică, mărgele sau pietre semipreţioase, costume populare, ţesături, accesorii din piele, tablouri şi icoane pictate pe sticlă, realizate de meșteri locali.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*