Un profesionist la Prefectură: Cristian Roman va fi investit astăzi

Noul prefect al județului Sibiu este juristul Cristian Roman, a anunțat, ieri, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, într-o conferință de presă. Fost membru PDL, Cristian Vasile Roman are 39 de ani, locuieşte în municipiul Sibiu, este căsătorit şi are doi copii.

Cristian Roman

Cristian Vasile Roman

Este absolvent de studii juridice, are un master în managementul administraţiei publice, a urmat Programul de formare specializată pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare categoriei înalţilor funcţionari publici, precum şi un curs de formare specializată susţinut în cadrul Școlii Naţionale de Administraţie (E.N.A.) din Paris, fiind beneficiarul unei burse acordate de Guvernul Franţei.

Din 2013, Roman este funcţionar public în cadrul A.N.R.S.P.S. – Structura Teritorială pentru Probleme Speciale a judeţului Sibiu. Anterior, între anii 2005 și 2009, a fost consilier în cadrul Corpului de Control al Ministerului Administraţiei şi Internelor și apoi, până în 2012, a deţinut funcţia de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Aseară, la închiderea ediției, hotărârea de Guvern prin care Roman a fost numit prefect de Sibiu nu fusese încă publicată în Monitorul Oficial. Totuși, surse guvernamentale dau aproape sigură investirea noului prefect chiar astăzi

5 Comments

  1. Succes, putere si sanatate sa poti conduce foarte bine judetul. Esti un profesionist si un f. bun conducator numai sa fii ajutat sau cel putin lasat in pace sa conduci.FELICITARI!!!!!!

  2. Asta nu trecea cu saptamanile pe la servici si acum il pun prefect? E tipul de om cu coate ascutite… Finul lui Stirbet si-a renegat numele parintilor preluand numele sotiei.Cand era la finante pe timpul lui Grig Popescu..era doar pe statul de plata ca de vazut nu la auzit nimeni.

  3. succex

  4. succes in tot ce vrei sa faci

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*