Program de mobilitate interuniversitară în domeniul Administrării Afacerilor, pentru studenții ULBS

Studenți ai Facultății de Științe Economice din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu care studiează în domeniul Administrării Afacerilor (AA) participă într-un program pilot de mobilități interuniversitare, în care mai sunt implicate Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative (FSEJA) din cadrul Universităţii „Petru Maior” din Tîrgu Mureş și Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Programul pilot se va întinde pe durata a doi ani și urmărește promovarea învățământului economic, prin facilitarea accesului studenților la cunoștințele și activitățile oferite de fiecare partener și realizarea unui program de schimb interuniversitar de studenți.

Colaborarea celor trei universități se va realiza prin implicarea unui număr de doi studenți de la fiecare facultate în programul de mobilitate internă cu o durată de 3 săptămâni, câte o săptămână în fiecare centru universitar. În cadrul acestui program, studenții participă la activitățile didactice specifice programului AA, se implică în activitățile de educaţie non-formală derulate de fiecare partener și participă la activitățile sociale și culturale specifice fiecărui centru universitar.

După ce, în prima jumătate a lunii martie, studenții au participat la program la Tg. Mureș și Suceava, în săptămâna 24-31 martie Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu va fi gazda studentelor din cadrul celor două universități partenere. ”Pe lângă activitățile de cunoaștere a universității și a Sibiului, studentele vor lua parte la cursuri, vor participa la stagiile de practică și la evenimente organizate în cadrul Facultății de Științe Economice”, a declarat conf. univ. dr. Cosmin Tileagă, prodecan al Facultății de Științe Economice și coordonatorul programului din partea ULBS.

În cadrul acestei prime etape a desfășurării programului au fost selectate să participe Iuliana-Andrea Viziteu și Alicea-Maria Lucaciu (UPM), Georgiana Ciolacu și Adela Avram (ULBS), Loredana Breabăn, Florentina Loredana Aioanei (USV).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*