Programări online pentru înmatriculări și radieri auto

Primăria Sibiu continuă programul de digitalizare a serviciilor.

În contextul în care se înregistrează un număr foarte mare de solicitări pentru înmatricularea și radierea autovehiculelor, Direcția Fiscală pune la dispoziția sibienilor o aplicație electronică pe site-ul www.sibiu.ro prin care se pot programa la ghișeu pentru depunerea actelor în vederea înmatriculării și radierii autovehiculului propriu.

Aplicația presupune completarea unui formular simplu cu numele, prenumele, datele de identificare ale proprietarului mașinii, adresa de email pe care să primiți confirmarea rezervării, precum și numărul de înmatriculare (dacă e cazul) și numărul de șasiu al mașinii. Veți alege apoi din calendar data și ora dorită din cele disponibile. În acest fel, se va elimina aglomerația, iar timpul petrecut la ghișeu se va scurta mult.

Cetățenii care nu utilizează mijloacele electronice se pot prezenta în continuare la ghișee, două din patru ghișee fiind rezervate celor care nu au programare online. Programul la ghișeele de înmatriculare/radiere autovehicule ale Direcției Fiscale este de luni până joi între orele 8.00 și 15.15 și vinerea de la 8.00 la 12.00.

Actele necesare a fi depuse la dosar și formularele tip sunt disponibile pe site-ul instituției.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*