PROGRAMUL oficial complet al meciurilor din cadrul EUROBASKET 2017

Federația Română de Baschet, organizator al FIBA EUROBASKET 2017 în România, a anunțat programul oficial complet al meciurilor Grupei C din cadrul EUROBASKET 2017, care se vor juca în Cluj-Napoca.Meciurile din România vor începe vineri, 1 septembrie, la o zi după startul celor din Grupele A și B, și se vor încheia la finalul zilei de joi, 7 septembrie. Timp de cinci zile, sibienii vor putea vedea live din tribune Giganții Europei la baschet și să se bucure de un spectacol total în cadrul celui mai mare eveniment sportiv ce va avea loc în România, FIBA Eurobasket 2017. Alături de echipa României, „Vulturii”, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca vor juca Spania – campioană europeană en-titre, Croația – dublă medaliată cu bronz la Campionatul European, Muntenegru, Cehia și Ungaria.

Câte trei meciuri pe zi vor avea loc vineri (1 septembrie), sâmbătă (2 septembrie), luni (4 septembrie), marți (5 septembrie) și joi (7 septembrie). Meciurile vor începe în fiecare zi la orele 15:00, 17:45 și 20:00, iar în ultima zi, joi, 7 septembrie – la orele 14:30, 17:15 și 20:45.
• Vineri, 1 septembrie, Ungaria va juca împotriva Croației, Muntenegru va înfrunta campioana europeană Spania, iar România se va lupta cu Cehia.
• Sâmbătă, 2 septembrie, vor avea loc meciurile dintre Muntenegru – Ungaria, Cehia – Spania, iar România va înfrunta Croația, dubla medaliată cu bronz la Campionatul European.
• Luni, 4 septembrie, spectacolul va fi asigurat de Ungaria – Cehia, Muntenegru – Croația, iar campioana en-titre Spania va juca împotriva României.
• Marți, 5 septembrie, meciurile se vor disputa între Cehia – Muntenegru, Croația – Spania, iar România va întâlni Ungaria.
• Joi, 7 septembrie, lupta va continua cu Cehia – Croația, Ungaria – Spania, iar Muntenegru va juca împotriva României.
Cele mai bune patru echipe din Grupă vor merge mai departe în Turcia, la Istanbul, unde vor avea loc optimile de finală. Finala se va desfășura în Turcia, la Istanbul, pe 17 septembrie 2017.

FIBA EUROBASKET 2017 va avea loc pentru prima dată în istorie și în România și va fi cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în țara noastră.

Românii pot cumpăra bilete la prețuri reduse pe www.eurobasket2017tickets.ro și în rețelele Eventim, MyTicket și BLT. Peste 35.000 de bilete au fost cumpărate la ora actuală.
FIBA EUROBASKET 2017 reprezintă un moment istoric pentru baschetul românesc, fiind pentru prima dată când echipa României va intra din nou pe teren după o absență de 30 de ani, să înfrunte giganții la cea mai importantă competiție europeană de baschet.


Click pentru a deschide imaginea la dimensiune mare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*