Promovare la Târgul de Turism de la Viena

Municipiul Sibiu este prezent și în acest an la Târgul de Turism de la Viena, care se desfășoară în perioada 16-19 ianuarie.

Acest târg de turism a reușit să atragă 800 de expozanți din peste 80 de țări la ediția din acest an, în 2019 fiind vizitat de peste 150.000 de persoane.

„Austria este una dintre țările din care sosesc mulți turiști la noi în Sibiu, unul dintre factorii decisivi fiind legătura facilă, prin zboruri directe de pe Aeroportul Internațional Sibiu. De aceea, am considerat că este o piață de pe care putem atrage în continuare turiști în Sibiu și că este potrivit să ne prezentăm oferta direct celor care caută destinații de vacanță la Târgul de Turism din Viena“, a explicat primarul Astrid Fodor.

Sibiul este prezentat prin materiale de promovare tipărite, precum broșuri și hărți. Un reprezentant al Primăriei este prezent la stand pentru a oferi informații despre obiective turistice și despre evenimentele cu tradiție care au loc la noi în oraș în fiecare an.

FOTO: Sebastian Marcovici

Unul dintre cele mai ample evenimente de profil din Europa, Târgul de Turism din Viena este recunoscut deja ca ocazia perfectă pentru publicul austriac să își planifice vacanța de vară.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*