Propunere: Loja „Virgil Lăcătuș“ la Stadionul Municipal Sibiu

Se apropie momentul inaugurării noii bijuterii a Sibiului. În aceste zile se fac ultimele lucrări la Stadionul Municipal. Cu cea mai valoroasă echipă a orașului jucând în exil, fanii fotbalului nu mai au răbdare. Pentru a îndulci așteptarea, postează zilnic imagini cu noua construcție, propun denumiri pentru arenă, ba chiar pentru tribune sau loje. Cea mai recentă a fost lansată ieri.

Asociația Sportivă ERRO ar dori ca una din lojele stadionului să poarte denumirea celui care a fost Virgil Lăcătuș, antrenorul prin mâna căruia au trecut generații peste generații de copii, un model de dăruire pentru fotbal, pentru viitorul sportului rege la Sibiu, apreciat de toți cei care l-au cunoscut.

Virgil Lăcătuș a lansat spre marea performanță numeroși fotbaliști sibieni (foto: facebook/Asociatia Sportiva ERRO)

„O mare bucurie, care merită împărtășită

Asociația Sportivă ERRO a depus o solicitare,care a fost acceptată de către Primăria Municipiului Sibiu, sub Nr 82454/03.11.2022 prin care solicităm aprobarea, prin vot la următoarea ședință de CL a Municipiului Sibiu, denumirea unei loje a noului stadion municipal Sibiu, după regretatul antrenor Sibian VIRGIL VONICA LĂCĂTUȘ

Considerăm că este un gest normal de recunoaștere a muncii depuse de Dl. Profesor!

Mulțumim Primăria Municipiului Sibiu !“, a transmis Asociația Sportivă ERRO.

Asociația Sportivă ERRO are sediul în Cristian și a fost înființată în 2020 cu scopul de a sprijini copii din Sibiu, Cristian, Orlat, Gura Râului, Săliște, dar și alte localități din județ, în vederea pregătirii sportive. Grupele de fotbal numără peste 120 de copii și participă în competiții naționale, dar și internaționale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*