Protest la Sibiu: „Jos justiția paralelă!“

Mișcarea civică „Vă vedem din Sibiu“ pregătește un nou protest, după recenta ordonanță pentru modificarea legilor Justiției, anunțată marți de ministrul Tudorel Toader.

Protestul intitulat „Jos justiția paralelă!“ se va desfășura în Piața Mare, duminică, 24 februarie, începând cu ora 18.

„Așa cum era limpede de la bun început, așa cum am tot spus, războiul lui Dragnea cu justiția se transformă tot mai acut într-un război cu Europa.

Crearea unei justiții paralele e inacceptabilă într-un stat european. Și, de asemenea, revoltătoare – și periculoasă – și specifică unui stat totalitar. Gesturile PSD sunt, tot mai mult, un risc major pentru destinul nostru european. Cine tace acum consimte ca România să iasă din Europa.

Ne vedem în stradă duminică seara, de la ora 18, în Piața Mare – ca să ținem România în Europa. România noastră și România copiilor noștri va rămâne un stat european. Copiii noștri vor trăi în Europa. Asta e ceva ne-negociabil.  Pentru asta, e nevoie ca România să redevină un stat de drept – iar justiția paralelă să dispară“, au declarat organizatorii protestului.

Aceștia consideră că justiția a primit încă o lovitură din partea lui Tudorel Toader, iar controlul politic asupra justiției a fost întărit o dată în plus.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*