VIDEO: Proxenetism. Fată folosită pentru prostituție în hoteluri

În ultimele 24 de ore, polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat cercetat pentru proxenetism.

 

 

Ieri seară, în urma activităților specifice desfășurate și a probatoriului administrat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au identificat și reținut un sibian în vârstă de 28 de ani, bănuit de săvârșirea acestei fapte.

Sibianul, în perioada aprilie 2021 – noiembrie 2022, ar fi determinat și totodată, înlesnit practicarea prostituției unei tinere în vârstă de 20 de ani. Tânăra ar fi practicat prostituția în diferite locații sau hoteluri, iar cea mai mare parte a sumelor de bani obținute i le-ar fi dat bărbatului reținut.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*