PSD Sibiu cere demisia ministrului Sănătății

Deputatul Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, solicită demisia ministrului Sănătății.

„Voiculescu (ministru USR, susţinut de PNL), DEMISIA! Pacienţii ard în spitale, iar campania de vaccinare e un dezastru!

Am cerut, în Parlamentul României, împreună cu colegii mei, demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în mandatul căruia spitalele iau foc şi pacienţii ard de vii. Incompetenţa acestui om ucide! În mandatul său de cinci săptămâni, au avut loc patru incendii în spitale, soldate cu nouă victime. Înainte de a acuza PSD şi a invoca greaua moştenire, ministrul Sănătăţii ar trebui să dea socoteală pentru faptul că nu a făcut nimic pentru prevenirea incendiilor în spitale, deşi avea pe masă raportul specialiştilor privitor la măsurile de prevenţie ce trebuiau întreprinse imediat. Şi campania de vaccinare derulată în mandatul lui Voiculescu (membru USR, susţinut de PNL) este un dezastru total. Oamenii nu se pot programa, iar cei care au reuşit să se înscrie sunt amânaţi din cauza lipsei vaccinurilor.

Oare de ce societatea civilă din Sibiu, atât de vigilentă în trecut, nu ia şi acum atitudine, când în spitalul din Sibiu au murit oameni cu zile, din lipsă de oxigen, iar în alte spitale din ţară pacienţii ard de vii?”, a declarat Trif, într-un comunicat de presă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*