PSD Sibiu: Daniela Cîmpean, pusă la zid de PNL Sibiu

Sebastian Dotcoș, un apropiat colaborator al Danielei Cîmpean, penelist de frunte la Sibiu spune adevărul despre colega sa care se vrea președintele Consiliului Județean (CJ) pentru a doua oară, arată PSD într-un comunicat transmis azi.

„Dotcoș este fostul administrator al județului Sibiu, actual director al Cancelariei Instituției Prefectului și candidat al PNL la primăria unei comune din județul Sibiu, respectiv un personaj bine ancorat în anturajul de partid al Danielei Cîmpean. Acesta a fost citat de mass-media sibiană  după ce a afirmat public că Daniela Cîmpean, actualul candidat PNL la Consiliul Județean, nu are calitățile necesare pentru a conduce această instituție. Mai mult decât atât, Dotcoș spune că nici măcar apropiații doamnei Cîmpean nu pot avea un dialog civilizat cu ea, din cauza atitudinii dictatoriale de care dă dovadă, iar dacă e contrazisă cu argumente, reacționează la modul <cine nu e cu mine, e împotriva mea>. Ne bucurăm că tot mai mulți peneliști au curajul să vorbească despre incompetența și aroganța doamnei Cîmpean. Am văzut un bilanț recent al doamnei Cîmpean, în care se lăuda cu lucruri pe care <o să le facă>, vorbind tot timpul la viitor, uitând că a fost 4 ani la cârma județului și trebuia să ne prezinte realizările de până acum”, scriu social-democrații.

Aceștia vor să le reamintească sibienilor câteva dintre promisiunile făcute de Daniela Cîmpean înainte de preluarea mandatului și ce a realizat de fapt:

–           Reabilitarea drumurilor din județ:

„După 4 ani de mandat al Danielei Cîmpean, drumurile județene arată  mai rău ca niciodată. În loc să-și recunoască neputința, Cîmpean dă vina pe constructori și a anunțat cu mare emfază rezilierea contractelor. În loc să fi făcut un caiet de sarcini complet, cu condiții stricte și corecte pentru licitația de atribuire a lucrărilor, acum își culege roadele propriei incompetențe, în vreme ce drumurile județene sunt într-o stare jalnică”, scriu social-democrații.

 

–           Reabilitarea Secției de Neurologie:

„Proiect finanțat cu 10 milioane de lei de Guvernul PSD,  semnat la Sibiu de ministrul PSD al Dezvoltării Regionale, în prezența Președintelui PSD Sibiu, Bogdan Trif, ministru al Turismului la acea dată, este blocat tot din cauza incompetenței doamnei Cîmpean, existând riscul ca județul să piardă această finanțare. Daniela Cîmpean a vorbit foarte mult despre dezvoltarea zonei Păltiniș, dar în 4 ani de mandat nu a făcut nimic pentru această zonă. Noroc cu ministerul Turismului și actualul președinte al PSD Sibiu care au asigurat finanțarea bazei Salvamont din Păltiniș”, adaugă ei.

 

–           Construirea Spitalului județean Sibiu:

„Cîmpean a promis un spital județean nou, dar singurul lucru pe care l-a reușit în 4 ani de zile a fost acela de a obține un teren pe Drumul Hoților (nume parcă predestinat proiectelor doamnei Cîmpean), teren amplasat în vecinătatea zonei industriale și a gropii de gunoi a județului. Singurul argument al amplasării acestui spital într-o zonă atât de nepotrivită este acela că niște șmecheri și-au cumpărat terenuri în zonă la prețuri de nimic, iar acum speră să se îmbogățească. Doamna Cîmpean a făcut numiri politice, a invadat și a infestat la propriu Consiliul Județean cu lipitorii de afișe ai PNL. Atitudinea Danielei Cîmpean  a culminat cu numirea noului manager al Spitalului Județean, deși , un alt membru PNL de vârf, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a transmis în scris faptul că respectivul concurs organizat pentru ocuparea postului de manager al spitalului a fost ILEGAL. Putem continua cu foarte multe exemple despre ce NU a făcut doamna Cîmpean pentru județ, sau despre ce ilegalități a comis, dar sibienii știu deja aceste lucruri, iar incompetența președintei CJ Sibiu a trezit și nemulțumiri publice chiar în cadrul PNL Sibiu, așa cum este cazul liderului PNL Sebastian Dotcoș” – este finalul comunicatului PSD Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*