PSD Sibiu: Dr Alexandru Rafila, propunerea pentru funcția de prim-ministru a PSD, pentru ieșirea din criză

Un guvern de uniune națională, condus de profesorul Alexandru Rafila, este propunerea PSD – partidul învingător în alegeri. Aceasta este singura soluție decentă și utilă țării, pentru ieșirea din pandemie și evitarea unei crize politice și economice în anul următor, transmite PSD Sibiu. 

„PNL – partidul impostorilor, nepotismelor, traseiștilor și clientelismului incompetent – îl vrea pe Florin Vasile Cîțu premier: ministrul de finanțe care a spus clar că Educația și Sănătatea nu sunt priorități, cel care a îngropat România în datorii. În numai 13 luni petrecute la Ministerul de Finanțe, Cîțu a provocat cel mai mare dezastru din ultimii 30 de ani. A îndatorat România cu 1.000 de euro pe secundă, a dus deficitele și cheltuielile cu dobânzile la cote nemaiîntâlnite în perioada post-decembristă, a promovat o politică falimentară pentru ramuri întregi ale economiei naționale. Împrumuturile externe au explodat în guvernarea PNL, ajungând la 150 de miliarde de lei. Costurile cu dobânzile sunt mai mari cu un miliard de euro/an, Produsul Intern Brut a scăzut cu 30 de miliarde de lei, investițiile străine directe s-au prăbușit, iar cursul valutar a crescut”, se arată într-un comunicat transmis azi de Biroul de Presă al PSD Sibiu.

PSD respinge categoric orice formulă de guvern condusă de Cîțu: „Singurul premier care poate coagula forțele politice din Parlament și poate salva România din criza sanitară, economică și politică este profesorul Alexandru Rafila”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*