PSD Sibiu face sondaje pentru desemnarea candidaților la primăriile din Sibiu, Mediaș și alte șapte localități

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Sibiu, Ioan Cindrea, a anunţat astăzi că a comandat un sondaj de opinie în vederea desemnării candidaţilor la funcţia de primar în nouă localităţi din judeţ, inclusiv cele două municipii, Sibiu şi Mediaş.

Ioan Cindrea

Ioan Cindrea

Social-democraţii susţin că au „mai multe variante de candidaţi” pentru cele nouă localităţi unde va fi realizat sondajul. „Prin realizarea acestor sondaje, ne interesează să aflăm şi dorinţele cetăţenilor, ce vor ei să realizeze aleşii locali în viitorul mandat, în fiecare localitate. Este foarte important pentru noi, social-democraţii, să cuprindem toate cerinţele reale ale oamenilor”, a declarat Ioan Cindrea, preşedintele PSD Sibiu, citat de Agerpres.

Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu s-a întrunit ieri, 3 decembrie, pentru a desemna candidaţii la funcţia de primar la alegerile locale de anul viitor. „În urma discuţiilor, membrii Biroului au stabilit candidaţii PSD pentru un număr de 55 de localităţi din judeţul Sibiu”, potrivit unui comunicat de presă al organizației județene.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*