PSD Sibiu: În Consiliul Județean, „Nu” pentru concedieri, „Da” pentru spital nou

Conducerea Consiliului Județean Sibiu a venit în fața consilierilor județeni cu un proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Aeroportului Internațional Sibiu R.A., proiect ce prevedea reducerea a 20 de posturi din cadrul Aeroportului sibian, transmite PSD Sibiu.

PSD Sibiu: Practic, din cele 20 de posturi, 7 sunt ocupate în prezent, ceea ce înseamnă că 7 sibieni vor rămâne fără loc de muncă, în plină criză.

„După cum am afirmat și în trecut, noi, consilierii județeni social-democrați, nu am girat și nu vom gira niciodată concedieri, reduceri de personal sau reduceri salariale, așadar am votat împotriva acestui proiect de hotărâre, în condițiile în care structuri similare din țară nu au recurs la asemenea măsuri. Din păcate, celelalte formațiuni politice din Consiliul Județean au ținut cont doar de legalitatea demersului, fără a lua în considerare și factorul uman, atât de important”, arată sursa citată.

Un alt proiect de interes care se afla pe ordinea de zi suplimentară a ședinței ordinare de Consiliu Județean de joi se referea la aprobarea indicatorilor tehnici actualizaţi şi a devizului general actualizat, aferenți obiectivului de investiții ,,Construire Spital Clinic Județean de Urgență Sibiu”.

În cazul acestui proiect votul consilierilor județeni PSD a fost unul pozitiv, întrucât susținem construirea unui spital județean nou și modern, absolut necesar pentru județul nostru, chiar dacă locația aleasă nu e cea mai potrivită, putându-se găsi alte variante, declară Laura Barac, lider de grup al consilierilor județeni PSD.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*