PSD Sibiu le-a adus bucurie copiilor dintr-un centru de plasament

Copiii dintr-un centru de plasament din Sibiu s-au distrat la un loc de joacă, datorită doamnelor din cadrul Organizaţiei Municipale PSD Sibiu.

Cel mai frumos dar pe care l-au primit doamnele din cadrul Organizaţiei Municipale a PSD Sibiu a fost zâmbetul şi mulţumirea unor copii instituţionalizaţi. În Săptămâna Mare, femeile social-democrate au petrecut o zi alături de un grup de copii dintr-un centru de plasament.

Cei mici, cu vârste cuprinse între 7 şi 10 ani, au fost duşi la un loc de joacă din oraș, unde s-au putut bucura din plin de jocurile copilăriei. Au încercat toate jocurile, s-au costumat în prinţi, prinţese, supereroi şi poliţişti, au mâncat pizza și dulciuri şi, măcar pentru puţin timp, au simţit din nou căldura unei familii. „Ne-am dorit ca în preajma Sărbătorilor Pascale să aducem zâmbetul pe buzele acestor copii. Însă am avut şi noi parte de o surpriză: ei au fost cei care ne-au făcut pe noi fericiţi. Bucuria şi ataşamentul pe care l-au manifestat faţă de noi ne-au umplut sufletele de căldură şi speranţă. Tocmai de aceea ne dorim să permanentizăm pe viitor acest tip de acţiuni. Îi invităm pe sibieni să ne urmeze exemplul, oferind astfel o rază de speranţă şi un dram de fericire acestor copii cu care soarta nu a fost deloc blândă”, a declarat Cătălin Stanciu, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Sibiu.

Pentru echipa social-democraților, dar şi pentru copii, cea mai grea a fost despărţirea de la finalul zilei petrecute împreună. „Copiii ne-au înmânat bileţele prin care şi-au exprimat recunoştinţa faţă de noi şi nu ne-au lăsat să plecăm până nu au avut promisiunea noastră solemnă că vom reveni să petrecem timp alături de ei“, se arată într-un comunicat de presă al PSD Sibiu.

Acţiunea a fost realizată de PSD Sibiu, cu sprijinul Organizaţiei de Femei.

One Comment

  1. Felicitări Psd Sibiu, a-ti facut un lucru foarte bun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*