PSD Sibiu se mândrește cu primarul Emil Dârloșan

Se spune că „omul sfințește locul”, iar acest lucru se vede cel mai bine în Dumbrăveni, oraș care a înflorit în ultimii patru ani, sub administrarea primarul social-democrat Emil Dârloșan, scriu într-un comunicat transmis azi cei de la PSD Sibiu.

 

Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu:

„Emil Dârloșan, primarul orașului Dumbraveni, este un om gospodar și cu mult bun simț, așa cum rar mai vezi pe scena politică actuală. În doar patru ani de mandat a reușit să realizeze foarte multe investiții în localitatea pe care o administrează. Majoritatea proiectelor sunt finanțate din  fonduri europene și  fonduri guvernamentale, un exemplu de bune practici demn de urmat de către toți primarii din țară. Aproape toate străzile din orașul Dumbrăveni și localitățile aparținătoare sunt modernizate, școlile și grădinițele au fost renovate, iluminatul public a fost modernizat, trecându-se la lămpi ecologice, toate spațiile verzi au fost amenajate”

Emil Dârloșan, primarul orașului Dumbrăveni:

„Mai am multe de făcut, împreună cu echipa mea, pentru orașul Dumbrăveni și localitățile aparținătoare, Ernea și Șaroșul pe Târnave, cum ar fi modernizarea și reablitarea centrului orașului Dumbrăveni, unde am făcut demersuri și vom beneficia de finanțare pe fonduri europene nerambursabile. Vom amenaja și o zonă de agrement în locația fostului poligon, unde anul acesta am reușit să introducem și curentul electric. În incinta Liceului ”Timotei Cipariu” vom construi un teren sintetic de sport, multifuncțional. Avem în plan și reabilitarea dispensarului medical din Șaroș pe Târnave, extinderea rețelei electrice cu post de transformare în orașul Dumbrăveni și multe alte proiecte.

Vreau să le mulțumesc locuitorilor orașului Dumbrăveni și celor din localitățile aparținătoare pentru sprijinul și susținerea lor. De asemenea vreau să-i asigur că împreună cu viitoarea mea echipa de consilieri, unde majoritatea vor fi tineri bine pregătiți profesional și cu experiență și expertiză în domeniul în care activează, vom face din orașul Dumbrăveni un pol de dezvoltare economică, culturală și turistică în zona de nord a județului, așa cum a fost odinioară”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*