PSD sprijină toate autoritățile locale (CP)

„Ieri, am participat la ședința Consiliului Local Gura Râului, pentru a fi cât mai aproape de deciziile care privesc cetățenii județului nostru” – Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibi: „În deschiderea ședinței, primarul comunei mi-a mulțumit public pentru modul în care am susținut comuna, în speță pentru faptul că de câte ori a apelat la mine pentru proiecte ce vizau administrația din Gura Râului a găsit o ușă deschisă și l-am ajutat.

Întotdeauna am sprijinit, cu tot ce a ținut de mine, toate localitățile, indiferent de coloratura politică a primarului, pentru că, atât eu, cât și colegii mei, considerăm că politica promovată de alte partide ajunse la putere de a aloca fonduri pe criterii politice este complet greșită. Nu ai voie, ca om politic decident, să pedepsești o comunitate întreagă pentru faptul că, la un moment dat, cetățenii au avut o anumită opțiune politică.

Gura Râului, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, în perioada în care PSD a fost la guvernare, a beneficiat de cele mai mari investitii guvernamentale pentru proiecte importante: “Rețele hidroedilitare” – 1.098.173,94 lei (PNDL I), “Construire grădiniță Gura Râului” – 3.673.079,78 lei și “Modernizare străzi” – 4.175.816,57 lei (PNDL  II).

Tot în această ședință, reprezentantul PSD în Consilierul Local Gura Râului a venit cu o propunere de proiect pentru achiziția și instalarea unui cântar de mărfuri modern care să deservească producătorii din zonă.

La finalul ședinței, am fost onorat să primesc, din partea Consiliului Local, invitația de a participa la Festivalul Național “Bujorul de munte”, ediția a XVIII-a ce va avea loc în 2-3 iulie, la Gura Râului, o sărbătoare a tradițiilor și a dansului popular care a depășit cu mult granițele județului nostru”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*