PUBLICITATE | „Statul paralel pune presiune pe judecători în procesul președintelui PSD, Liviu Dragnea”

Liviu Dragnea a fost condamnat politic în dosarul Referendumului, lucru recunoscut chiar și de cei mai aprigi dușmani, pentru simplu motiv că i-a chemat pe români să iasă la vot, spre deosebire de Băsescu, Turcan și clica lor de PDL-iști care au instigat oamenii să participe la un joc murdar și să nu-și exercite un drept constituțional, dreptul câștigat prin sânge la Revoluție, dreptul la vot. Cu toate acestea, aproape 8 milioane de români au votat pentru demiterea lui Băsescu în 2012 și totuși, statul paralel a învins votul românilor, Băsescu rămânând președinte.

Astăzi se încearcă încă o dată o manipulare coordonată de statul paralel prin manifestări publice violente de intimidare a justiției, manifestări îndreptate împotriva liderului Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Este evident că statului paralel și marionetei Iohannis le este din ce în ce mai frică de reușitele PSD, partid care a adus bunăstarea românilor, dar mai ales le este frică de Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, omul care coordonează programul de guvernare și omul care a condus partidul la cele mai mari victorii electorale.

Românii nu se mai pot lăsa păcăliți de sistemul condus și de un procuror general precum Augustin Lazăr, fost procuror comunist, care îi pedepsea pe deținuții politici la chinuri greu de imaginat.

Este important ca reformele în toate domeniile să continue, iar abuzurile de orice fel să înceteze.

 

Bogdan Trif,

Președintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu


ADVERTORIAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*