Puma obține cele mai bune rezultate de până acum la un campionat național

Puma Sibiu are din nou motive de mândrie.

Clubul sibian a participat, în perioada 2-3 martie, la Campionatul Național de Taekwon-Do ITF, de la Baia Mare, unde a obținut cele mai bune rezultate de până acum la naționale.

Aproximativ 50 de sportivi și antrenori de la clubul Puma s-au aflat, în weekend, la Baia Mare, unde a avut loc Campionatul Național de Taekwon-Do ITF. Competiția a fost organizată de Federația Română de Taekwon-Do ITF și a adunat la start 477 de sportivi, 38 de arbitri și 63 de antrenori și instructori.

Copiii de la Puma au obținut locul 1 și clubul rămâne astfel neînvins de șase ani la campionatele naționale, la această categorie. Și juniorii au obținut, pe lângă locul 1 în clasamentul general, și selecționarea în lotul național pentru a reprezenta România la Campionatul Mondial de Taewkon-Do din aprilie.

David Trînbițaș a fost desemnat cel mai bun sportiv la categoria Copii, iar Aurelian Moraru, cel mai bun sportiv la categoria de juniori. „A fost un campionat greu, cu mulți sportivi pe categorie. La copii am avut ceva emoții, deoarece unii dintre cei mai valoroși au împlinit vârsta de 14 ani și au urcat la categoria de juniori 14-18, dar la finalul competiției am câștigat, rămânând astfel neînvinși de 6 ani la campionatele de copii. Cu noua generație de juniori am obținut locul 1 pe clasamentul general și la această categorie opt dintre ei au fost selecționați în lotul național pentru a reprezenta România la Campionatul Mondial, în luna aprilie”, a declarat Alin Lazurca, președintele Puma Sibiu.

Pentru Puma urmează o perioadă de pregătire pentru Campionatul Mondial de Taekwon-Do, care care se va desfășura în Germania.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*