Pumni și picioare pe o stradă din Hoghilag. Autorii, doi puști

Polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, au documentat activitatea infracțională a doi adolescenți în vârstă de 17 ani, domiciliați în localitatea Dumbrăveni, respectiv Viișoara (Mureș).

Pe 4 ianuarie, un bărbat din Dumbrăveni, în vârstă de 53 de ani, a sesizat în scris faptul că la data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 07:30, în timp ce se afla pe stradă, în localitatea Hoghilag, ar fi fost agresat de către 2 persoane necunoscute.

Polițiștii din Dumbrăveni i-au identificat pe cei doi tineri, iar în baza probatoriului administrat, au fost reținuți pe bază de ordonanță, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, fiind cercetați pentru lovire sau alte violențe.

În cursul acestei zile, cei doi tineri vor fi prezentați magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului pe lângă Judecătoria Mediaș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*