Puncte capitale pentru a rămâne în plutonul fruntaș

Cu probleme de lot, FC Hermannstadt a plecat în urmă cu câteva ore spre Giurgiu, pentru meciul de mâine, de la ora 14, cu Astra.

foto: facebook/FCH

Pentru runda a 14-a a Ligii 2 la fotbal, FC Hermannstadt se deplasează la Astra Giurgiu, echipă care a cedat în ultima etapă la Concordia Chiajna, scor 1-2. Va fi un duel între două proaspăt retrogradate din Liga I, gazdele fiind însă în postura de a recupera cele 14 puncte de penalizare primite și fără nicio șansă la obiective îndrăznețe în acest sezon.

Ca urmare, elevii lui Marius Măldărășanu pornesc cu prima șansă, mai ales că în weekend și-au mai dres moralul după prima înfrângere, 0-1 cu CSA Steaua, în etapa trecută. Sâmbătă, sibienii au jucat un amical cu Gaz Metan, la Mediaș, și au terminat la egalitate 2-2, după o repriză a doua în care au reușit să întoarcă de la 0-2.

Măldărășanu trebuie să găsească formula potrivită, în condițiile în care are câteva absențe importante la echipă. Petrișor Petrescu, golgheterul Valentin Buhăcianu și Alexandru Pantea sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene, iar mijlocașii Andrei Lungu și Stanley Elbers sunt accidentați. Nici Călin Popescu nu este apt sută la sută, fiind incert după ce s-a accidentat ieri la antrenament. ,,După această pauză de două săptămâni, ne așteaptă un final dificil, începând cu acest meci contra Astrei, poate cea mai imprevizibilă echipă din liga a doua. Pentru noi importante sunt punctele. Poate chiar aceste trei puncte sunt capitale pentru a rămâne în plutonul fruntaș“, declara antrenorul Marius Maldărășanu.

Meciul cu Astra Giurgiu e programat duminică 21 noiembrie, de la ora 14 și va fi transmis LIVE de DigiSport, TelekomSport și LookSport.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*