Puşti de 12 ani, mort de dragul unui selfie spectaculos

Un copil de 12 ani a murit ieri, după mai bine de trei săptămâni în care s-a aflat în comă după un accident cumplit suferit în timp ce încerca să-şi facă un selfie.

Băiatul era internat la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi, acolo unde medicii au încercat să îi salveze viaţa timp de mai bine de trei săptămâni.

El a ajuns la spital în urma unui accident care a avut loc pe 12 iulie, atunci când s-a electrocutat pe un vagon, încercând să îşi facă un selfie.

Anunţul decesului a fost făcut public chiar de mama copilului: „Prinţişorul nostru a pierdut lupta cu viaţa… A luptat până în ultimul moment. E sus în Cer alături de îngeri… Vei fi mereu alături de mami şi tati, care te vor iubi şi dincolo de cer. Dumnezeu să te ierte, dragul nostru! Drum lin spre cer”, a scris aceasta.    Conform, în momentul în care băiatul, Alexandru Gabriel Vieru, s-a urcat pe vagon, s-a format un arc electric cu linia aeriană cu tensiune de 27 mii de volţi. Hainele copilului s-au aprins instantaneu. De faţă ar fi fost şi bunicul băiatului, care a încercat să-i acorde primul ajutor în timp ce apela 112. Băiatul a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe 70% din suprafaţa corpului.

Incidentul a avut loc în Iași.

Citeste mai mult: adev.ro/qel4xx

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*