Putem zbura în Germania din Sibiu! Zboruri suplimentare în iunie anunțate de Blue Air

Blue Air a anunțat azi zboruri suplimentare în luna iunie, care acoperă 21 de destinații din 11 țări spre și dinspre care autoritățile au anunțat eliminarea restricțiilor de călătorie.

Zborurile suplimentare au fost introduse pentru rutele cu cele mai multe cereri de la pasageri, între care și Sibiu – Stuttgart.

„Ne bucurăm să putem răspunde cererilor primite de la pasagerii noștri și să reluăm treptat zborurile. După 10 săptămâni la sol și în somaj tehnic, eu, alături de colegii mei piloți și însoțitori de zbor și de întreaga echipă Blue Air, suntem entuziasmați să ne reluam treptat activitatea, chiar dacă la un nivel foarte scăzut”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Până la reluarea, la începutul lunii iulie, a programului de zbor regulat, Blue Air operează zboruri la cerere.

Zborurile active, disponibile pentru rezervare, sunt:

De la/ spre București Otopeni: Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Florența, Koln, Larnaca, Hamburg, Helsinki, Malaga, Stuttgart, Valencia, Cluj Napoca, Iași.

Din/ spre Bacau: Dublin, Londra Luton, Bruxelles, Torino.

Din/ spre Cluj-Napoca: București Otopeni, Dublin.

Din/ spre Sibiu: Stuttgart.

Pentru rezervarea acestor zboruri, pasagerii sunt îndemnați să acceseze secțiunea dedicată de pe site-ul Blue Air – Zboruri la Cerere -, să identifice zborul dorit și să urmeze pașii indicați pentru rezervarea online.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*