Radu Neguț bate obrazul CCA. „Fac un apel ca, NICIODATĂ…“

Radu Neguț, directorul sportiv al FC Hermannstadt, arată că golul primit în ultimele secvențe, ieri, dintr-un penalti inventat de centralul partidei cu U Cluj, a creat prejudicii clubului, atât din punct de vedere al imaginii, dar mai ales a bugetului. Victoria Clujului a trimis FC Hermannstadt de pe locul 10 pe 11, poziție care văduvește clubul de peste 100.000 de euro.  Neguț face apel către Comisia Centrală a Arbitrilor ca munca echipei, a staff-ului, să nu mai fie batjocorită prin decizii precum cea din ultima etapă, prin care n-am beneficiat de VAR deoarece întâlnirea a fost considerată lipsită de importanță.

foto: facebook/Radu Neguț

Acest moment ne-a stricat, din păcate, finalul de sezon si ne-a furat bucuria si entuziasmul de a sarbatori, încheierea unui campionat reușit. Tot ce am simtit, la finalul meciului de ieri, a fost multă FRUSTRARE. Poate ca a existat un contact la acea faza, poate ca nu…dar așa cum nu orice atingere de minge cu mâna, in careu, se sanctioneaza cu penalty, asa nici orice contact nu trebuie sanctionat cu penalty! Cu siguranță, VAR-ul ar fi corectat aceasta decizie. De ce nu am avut VAR?…nici nu mai conteaza. De ce ar fi trebuit sa avem VAR? Pentru că, toate cluburile contribuie, in mod egal, la sustinerea sistemului VAR. Din acest motiv, cred că, ar fi trebuit sa conteze, principiul egalității. Aaa? Acest meci a fost considerat neimportant? Pentru cine nu a fost important? Cu sigurantă, pentru noi, a fost! Aceasta EROARE, pe care nimeni nu are cum sa o corecteze, inseamna pentru clubul nostru o gaură in buget. Pe cine intereseaza asta? Cu siguranta, nu pe cei care au cauzat aceasta situatie sau pe cel care a luat decizia din minutul 95!

Fac un apel ca, NICIODATĂ, munca si eforturile tuturor celor care fac parte din acest club…să nu mai fie considerate…LIPSITE DE IMPORTANȚĂ!“, a trasmis Radu Neguț pe pagina sa de socializare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*