Raluca Turcan a verificat șantierul tronsonului I al autostrăzii Sibiu-Pitești. Ce a găsit

Accelerarea proiectelor de infrastructură este una dintre prioritățile asumate de Guvern, iar îndeplinirea obligațiilor în această perioadă reprezintă o provocare suplimentară căreia trebuie să îi facem față, spune Raluca Turcan.

„Am verificat, în sensul celor de mai sus,  șantierul tronsonului I (Sibiu-Boița) al autostrăzii Sibiu-Pitești și am constatat că, la o săptămână de la deschidere, ritmul lucrărilor continuă să fie alert. Se realizează excavații, lucrări de organizare de șantier și alte tipuri de intervenții iar eforturile constructorului sunt de a respecta termenele. Promisiunea primelor suprafețe de asfalt undeva anul viitor este optimistă și mă bucură că firma constructoare are astfel de ambiții”, declară viceprim-ministrul.
Turcan anunță că va monitoriza cu mare atenție, împreună cu ceilalti colegi din Guvern, evoluția tuturor marilor proiecte, însă șantierului Sibiu- Boița, unul de maximă importanță pentru România, aflat pe teritoriul județului Sibiu, îi va acorda o atenție specială.
„Autostrada Sibiu-Pitești este vitală pentru economia țării și a fost promisă românilor de prea multe ori pentru a ne mai permite intârzieri”, adaugă Raluca Turcan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*