Raluca Turcan: Am votat cu credința că de mâine începem reconstrucția României educate, României normale, României europene

Vicepremierul Raluca Turcan, președinte al PNL Sibiu, a votat cu credința că „de mâine începem reconstrucția României educate, României normale, României europene”.

„Nu mai avem timp de pierdut. Politicienii slabi prind putere când oamenii buni nu se solidarizează și nu merg la vot. Îi chem pe toți oamenii buni astăzi să pună ștampila pentru un viitor demn și prosper, un viitor în care legea se aplică și instituțiile statului își fac datoria. România îi cheamă astăzi pe toți cei care au ceva de spus, să spună! Nu există vreun moment în care determinarea lor să fie mai vizibilă, nu există alt moment în care decizia lor să conteze mai mult! Ziua de astăzi trebuie să însemne semnalul sfârșitului pentru unii, pentru cei care-l merită, și un nou început pentru români. Ziua asta trebuie să însemne ceva! Când suntem mulți contăm! Când suntem mulți putem schimba lucrurile. Spre normal! Spre mai bine!”, a declarat Turcan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*