Raluca Turcan: Am votat pentru ca viitorul Parlament să aducă bunăstare cetăţenilor

Vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, candidat pentru Camera Deputaţilor, a declarat azi, la ieşirea de la urne, că a votat cu speranţa că „România va reuşi, prin viitorul Parlament şi viitorul Guvern, să aducă, în următorii patru ani, bunăstarea la nivelul tuturor cetăţenilor”.

„Am votat pentru oameni politici integri, fără niciun fel de vulnerabilitate, pentru oameni de forţă şi dornici să schimbe lucrurile în bine. Am votat, de asemenea, cu dorinţa ca Sibiul să conteze în rezultatul votului şi în decizia politică naţională. Şi am votat cu speranţa că România va aduce bunăstarea şi va genera dezvoltare în investiţii, în locuri de muncă, prin servicii medicale de calitate, printr-o educaţie de calitate şi prin ajutor ţintit acolo unde este nevoie. Aşadar, sper că România va reuşi, prin viitorul Parlament şi viitorul Guvern, să aducă în următorii patru ani, bunăstarea la nivelul tuturor cetăţenilor”, a spus Raluca Turcan, lider al PNL Sibiu.

Totodată, Turcan speră „într-o prezenţă cât mai mare a sibienilor” la vot.

Raluca Turcan a votat la ora 9.00, la secţia nr. 42 de la Colegiul Naţional „Octavian Goga”, din municipiul Sibiu, fiind însoţită de majoritatea candidaţilor PNL pentru alegerile parlamentare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*