Raluca Turcan: „O ţară întreagă se uită la Sibiu!”. Mesajul de susținere al părintelui Necula pentru liberalii sibieni | VIDEO

Vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, lider al organizaţiei sibiene a formaţiunii politice, a afirmat, aseară, că liberalii din Sibiu au o misiune dificilă în campania electorală pentru parlamentarele din 11 decembrie, pentru că preşedintele Klaus Iohannis provine din acest oraş.

„Alegerile parlamentare înseamnă decizie instituțională în România următorilor patru ani de zile. Înseamnă bază politică pentru guvernul care va marca viața fiecărui cetățean din această țară în următorii patru ani de zile. Înseamnă pârghii pentru a schimba în bine lucrurile! Sibiul are o misiune dificilă. O ţară întreagă se uită la Sibiu. La ce face judeţul care a dat României preşedintele, cât de mult îl susţine în această misiune dificilă pe care şi-a asumat-o”, a declarat Turcan, în timpul evenimentului electoral „România, înainte!”.

15325418_1303174306413586_5899954877947122532_o

Liderul PNL Sibiu i-a îndemnat pe liberali să creadă în forţa lor şi să fie uniţi, relatează Agerpres. „PNL poate fi puternic doar prin așezarea pe valori și prin muncă la firul ierbii. Dacă ne vom comporta cu oamenii aşa cum ne purtăm cu membrii familiilor noastre, le vom câştiga încrederea. Familia este o valoare care nu poate exista în arsenalul de minciuni, populisme şi şmecherii cu care PSD i-a păcălit pe oameni!”, a subliniat președintele PNL Sibiu.

15288532_1303177243079959_5495323239664268782_o

La acest eveniment, care a avut loc la Sala Thalia din Sibiu, au luat cuvântul toţi candidaţii PNL pentru alegerile parlamentare şi primarii liberali din judeţ.

Consilierul misionar-pastoral şi de imagine al Mitropoliei Ardealului, preotul Constantin Necula, a transmis un mesaj video înregistrat celor câtorva sute de liberali prezenţi în Sala Thalia. Prezentatorul evenimentului le-a spus liberalilor că „un om al lui Dumnezeu s-a gândit azi” la dumnealor. Necula le-a cerut candidaţilor PNL din Sibiu  să se gândească la Dumnezeu şi la sufletul poporului român. „Nu e rău ca cei care participă în campanie sau care încearcă să ne hotărască viaţa, pe viitorii patru ani, să înţeleagă importanţa a două lucruri nenegociabile pentru poporul român: Dumnezeu şi sufletul poporului. De aici se poate câştiga şi merge mai departe”, a spus preotul.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*