Raluca Turcan: „Peste 95 de mii de locuitori vor beneficia de acest proiect!“

Comisia Europeană a aprobat astăzi proiectul în valoare de nu mai puțin de 76,7 milioane de euro pentru Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Regiunile Mediaș, Agnita și Dumbrăveni, județul Sibiu! Vor beneficia de acest proiect peste 95.000 de locuitori din zona de nor a județului.

Am promis, am făcut! Este oficial: Comisia Europeană a aprobat suma de 76,7 milioane de euro pentru Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Regiunile Mediaș, Agnita și Dumbrăveni, județul Sibiu!

În urmă cu doi ani de zile semnam, alături de Primarul municipiului Mediaș și ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, un acord prealabil de finanțare a proiectelor de apă-canal pentru Mediaș și Nordul județului Sibiu.

Astăzi, Comisia Europeană a aprobat acest proiect!

Medieșenii așteptau acest proiect de zeci de ani. Am avut politicieni care doar vorbeau și care, inclusiv astăzi, mai bagă bețe în roate. Acum se vede cine are dorința și forța de a ajuta locuitorii județului cu adevărat.

Peste 95 de mii de locuitori vor beneficia de acest proiect!

Acestea sunt faptele care îmi dau forța să mă implic și să ajut acolo unde oamenii chiar au nevoie.“, a anunțat deputatul Raluca Turcan.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*