Răzbunare violentă. Trei scandalagii din Brateiu reținuți

Polițiștii din Mediaș au reținut ieri trei tineri în vârstă de 21, 22, respectiv 24 de ani, domiciliați în Brateiu, cercetați penal pentru distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv lovire sau alte violențe.

În fapt, pe fondul unor neînțelegeri generate de executarea unor lucrări de săpare a unei fântâni, la data de 15 martie a.c., în jurul orei 13,30, cei trei bărbați, în timp ce se aflau într-un autoturism condus de către cel în vârstă de 24 de ani, ar fi urmărit în trafic, pe raza municipiului Mediaș, o autoutilitară în care se aflau cinci bărbați.

Pe strada Ștefan Octavian Iosif, șoferul autoturismului ar fi efectuat o depășire și ar fi blocat autoutilitara, intrând în coliziune cu aceasta.

Imediat după producerea evenimentului rutier, cei trei ocupanți ai autoturismului au coborât din mașină și i-ar fi agresat pe bărbații din autoutilitară, folosindu-se de obiecte ascuțite. De asemenea, cei trei ar fi spart și parbrizul autoutilitarei.

Nicio persoană nu a necesitat intervenție medicală.

Cei cinci bărbați agresați au între 18 și 44 de ani și sunt domiciliați în județul Ilfov.

Față de cei trei presupuși agresori s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*