Razie de amploare făcută de Poliție. Zeci de abateri și permise reținute

Polițiștii din Serviciul Rutier Sibiu, Biroul Drumuri Naționale și Europene împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu – Formațiunea Rutieră au făcut ieri o razie pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și reducerea riscului rutier prin combaterea nerespectării regimului legal de viteză pe DN 1 și DN 7, tronsonul cuprins între municipiul Sibiu și orașul Tălmaciu.

Cu această ocazie, au fost constatate 35 de abateri și au fost retinute 9 permise de conducere pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.

Acțiunile polițiștilor sibieni continuă în vederea menținerii unui climat de siguranță a traficului rutier.

„Le reamintim conducătorilor auto necesitatea nu doar a respectării regimului legal de viteză, ci mai ales a adaptării vitezei la condițiile meteo – rutiere, îndeosebi în contextul în care precipitațiile, carosabilul ud și vizibilitatea redusă cresc riscul de producere a evenimentelor rutiere. La fel de nocive pot fi neatenția, conducerea sub influența alcoolului sau oboseala la volan! Așadar, conduceți prudent, fiți responsabili și dați dovadă de respect în trafic!”, transmite Poliția.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*