Reconstrucția mocăniței hârtibăcene prin joacă, la primul campionat oficial de Ticket to Ride din România!

Asociația ”Prietenii mocăniței” organizează primul campionat oficial de Ticket to Ride din România, pentru a strânge fonduri pentru întreținerea liniei moconiței de pe Valea Hârtibaciului.

Foto: Facebok Asociația Prietenii Mocăniței
Pentru a menține o linie sigură călătorilor, dar și pentru a reda circulației mai mulți kilometri de linie pe Valea Hârtibaciului, voluntarii mocăniței au mereu nevoie de piatră spartă și de idei inedite de strângere de fonduri. Iar acum au găsit soluția perfectă: primul campionat oficial de Ticket to Ride din România.
”La un brainstorming pe această temă, o minte jucăușă a venit cu ideea unui campionat de boardgames, și pentru că tot suntem în domeniu, ce putea fi mai potrivit decât Ticket to Ride?
Vă invităm așadar să puneți umărul la reconstrucția mocăniței hârtibăcene prin joacă, la primul campionat oficial de Ticket to Ride din România, pe care îl organizăm în colaborare cu Days of Wonder, Atu Toys și MindSpot pe 1 Aprilie 2023 în Sibiu, strada 9 mai nr. 10, cu începere la ora 10.00. Taxa de participare este de 45 de lei, care va merge către achiziția de piatră spartă pentru mocăniță.
Locurile-s limitate, iar premiile-s de calitate!”, explică reprezentanții Asociației ”Prietenii Mocăniței”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*