Regulamentul privind protecția, conservarea, dezvoltarea și întreținerea spațiilor verzi din Sibiu, pus în dezbatere publică

Spațiul verde a fost anul trecut una dintre cele mai prezente teme în spațiul public – și reprezintă un capitol esențial în strategia de dezvoltare durabilă a Sibiului.

Prin urmare, Primăria municipiului Sibiu, aduce la început de an în dezbatere publică un proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind protecția, conservarea, dezvoltarea și întreținerea spațiilor verzi din Sibiu și un Ghid, ca anexă a acestuia.

Capitole explicative precum ”Toaletarea arborilor”, ”Condiții de amenajare și reamenajare a spațiilor verzi prin plantări de material dendro-floricol”, introducerea unui acord de colaborare între cetățean și primărie, responsabilitățile administrației locale, dar și ale cetățenilor, sunt doar câteva dintre subiectele abordate în acest proiect disponibil aici: https://www.sibiu.ro/…/2021/pro_hot_dez_31.12.2021.pdf

Opiniile și sugestiile cetățenilor sunt așteptate până în data de 12 ianuarie 2022, online, pe adresa pms@sibiu.ro, dar și la sediul din strada Samuel Brukenthal nr. 2, camera 8.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*