Relaxare de duminică. Ce putem face astăzi în Muzeul în Aer Liber din Pădurea Dumbrava

Ateliere meșteșugărești, plimbări în aer liber într-n cadrul de poveste, degustări de bunătățuri tradiționale precum ciorbă acră cu măcriș și mazăre cu pui. De toate acestea aveți parte astăzi, în Muzeul în Aer Liber din Pădurea Dumbrava.

Ca în fiecare sfârșit de săptămână, Muzeul în Aer Liber își răsfață și încântă vizitatorii cu o serie de activități care mai de care mai atractive.
Astfel, astăzi, între orele 10 și 17, în sector Pescuit, Gospodăria de pescar lipovean din Mahmudia, județul Tulcea din Muzeul în aer liber, vizitatorii sunt așteptați să ia parte la ateliere meșteșugărești-interactive de coasere păretare de bucătărie și de confecționare piese vestimentare și de port popular ucrainean și lipovenesc. Activitățile fac parte din programul ”Comunități în Muzeul ASTRA. Sărbătoarea Deltei”.
Între aceleași ore, la Târgul de Țară din Muzeul în aer liber, vizitatorii pot participa la atelierul interactiv despre beneficiile naturii în Muzeul Astra. Apoi, începând cu ora 13, por degusta ciorbă acră cu măcriș  și mazăre cu pui. Activitățile fac parte din Programul Comunități în Muzeul ASTRA. Ediția a VI-a.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*