Remiză albă la debutul pe banca CSC Șelimbăr

CSC 1599 Șelimbăr n-a reușit să întrerupă șirul partidelor fără victorie, la primul meci cu noul antrenor Claudiu Niculescu pe bancă. A încheiat la egalitate, 0-0 cu CSM Slatina, sâmbătă, la Rm. Vâlcea, în cadrul etapei a 14-a a Ligii 2.

Un articol de Dan Greavu

foto: facebook/CSC 1599 Șelimbăr

Instalat la cârma echipei la începutul săptămânii trecute, fostul internațional a încercat în timpul scurt avut la dispoziție să ridice moralul „călăreților“, afectat în urma a 7 partide fără victorie, dintre care una în Cupa României, 0-4 cu Petrolul, pe 28 septembrie. Practic, de atunci, gruparea din Șelimbăr „și-a pierdut busola“, înregistrând 3 înfrângeri în deplasare în campionat și 3 remize pe teren propriu, la Rm. Vâlcea.

Ocazii mari

Niculescu a căutat să joace ofensiv, în condițiile în care a avut în față o echipă fără pretenții în atac, pregătită să se apere cu toți jucătorii dacă e cazul. „Călăreții roșii“ au încercat toate variantele să desfacă defensiva adversă încă din prima repriză, când au și ajuns în 2 rânduri periculos la poarta adversă. Din păcate, n-au reușit să înscrie.

Aspectul jocului a rămas același și-n actul secund, cu CSC Șelimbăr încercând să joace fotbal. Presiunea la poarta oltenilor avea să crească odată cu trecerea timpului, mai ales după ce Niculescu a făcut o triplă schimbare, după o oră de joc, aducând mai multă prospețime echipei sale. Am avut un ultim sfert de oră de asalt aproape continuu, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. Am avut și o bară, însă fotbalul se joacă pe goluri, iar sâmbătă, CSC 1599 Șelimbăr  și CSM Slatina au încheiat la egalitate 0-0.

CS Comunal Șelimbăr: Mitrovic – Manole, R. Crișan, Dandea (cpt.), Riza, Al. Luca, Rob. Boboc, Raicea (Oct. Ursu 60′), Arhirii (Monea 60′), Cîrstean (Gele 60′), Ciocâlteu (Buzan 81′). Antrenor: Claudiu Niculescu

Pe locul 11

A fost a patra remiză consecutivă pe „teren propriu“ pentru șelimbăreni, după 1-1 cu Steaua și Unirea Slobozia și 0-0 cu Ripensia Timișoara.

În urma acestui rezultat,  CSC 1599 Șelimbăr rămâne pe locul 11 în clasament, cu 18 puncte obținute din 4 victorii și 6 remize.

Campionat întrerupt

Spre bucuria staff-ului tehnic, campionatul s-a întrerupt până la finalul lunii, întreaga suflare a fotbalului românesc fiind conectată acum la Campionatul Mondial din Quatar. Prilejul a fost folosit de selecționerii naționalelor României pentru antrenamente și jocuri, CSC 1599 Șelimbăr trimițându-l la lotul U20 pe portarul Aleksander Mitrovici.

Claudiu Niculescu se va folosi acum de timpul avut la dispoziție pentru a găsi soluții de a ieși din criza rezultatelor, cu 5 etape înainte de finalul sezonului regulat. Următoarea apariție oficială a „călăreților roșii“ va avea loc luni 28 noiembrie, de la ora 20, la ocupanta locului 3 în clasament Csikszereda M. Ciuc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*