Reparații în Piața Unirii și pe străzile Cibinului și Râului. Circulație închisă pe Șoseaua Alba Iulia

Primăria Sibiu continuă lucrările de reparații pe arterele importante ale orașului.

La noapte, încep reparațiile în Piața Unirii, pe porțiunea dintre Calea Dumbrăvii ș Hotel Ramada. Lucrările se vor efectua fără închiderea traficului, atât ziua, cât și noaptea. În următoarele trei zile se va freza asfaltul vechi, iar dacă permit condițiile meteo, constructorul a planificat așternerea noului strat de asfalt în cursul zilei de duminică, 13 mai. Șoferii sunt rugați să ocolească zona Pieței Unirii pentru a evita eventuale blocaje.

De luni, 14 mai, vor începe lucrările de reparații pe strada Cibinului, pe porțiunea dintre Piața Cibin și strada Târgu Fânului, precum și pe strada Râului, între strada Rusciorului și Piața Cibin. Constructorul va freza mai întâi stratul asfaltic, lucrările urmând să se desfășoare sub trafic.

În 19 mai, între orele 7 – 14, se închide traficul pe Șoseaua Alba Iulia, pe porțiunea cuprinsă între Calea Turnișorului și strada Autogării. Această măsură este necesară pentru efectuarea unei cuplări în șoseaua Alba Iulia a canalizării de pe strada Grâului, o lucrare de modernizare efectuată de Primăria Sibiu. Traficul va fi deviat pe Calea Turnișorului și pe strada Autogării. În data de 19 mai, după ora 14, circulația pe acest tronson al Șoselei Alba Iulia se va redeschide doar pe două dintre cele patru benzi ale străzii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*