Reparații pe străzile Europa Unită și Turda, din Zona Industrială Vest  

Pentru că temperaturile exterioare permit încă lucrul cu asfaltul pe timpul zilei, în perioada 22 noiembrie – 10 decembrie, Primăria Sibiu va interveni cu reparații pe alte două străzi: strada Europa Unită (tronsonul dintre șoseaua Alba Iulia și strada Milano) și strada Turda (tronsonul dintre șoseaua Alba Iulia și fabrica Holcim), situate în zona industrială vest.

Lucrările presupun înlocuirea stratului asfaltic de uzură și se vor desfășura fără închiderea circulației, dar cu restricționarea acesteia pe o singură bandă, în momentul turnării noului strat de asfalt.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în zona lucrărilor sau, dacă este posibil, să aleagă rute ocolitoare, pentru a se evita blocajele.

 

În ultimele două săptămâni au fost efectuate astfel de reparații pe străzile Calea Gușteriței (tronsonul dintre Podul Gării și giratoriul de la intersecția cu străzile Macaralei și Lazaret), str. D. Cantemir (între străzile Maramureșului și Bârsei), Islazului și Metalurgiștilor. Pe acestea s-a turnat deja asfaltul nou și se mai lucrează încă la ridicarea la cotă a capacelor de canal și la marcajele rutiere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*