Reprezentanți ai Ministerului Mediului, așteptați la Sibiu

Ministerul Mediului, prin Centrul de Informare al Programului LIFE, în parteneriat cu Agențiile pentru Protecția Mediului din Sibiu, Cluj, Mureș și Braşov, organizează, în perioada 6-9 martie, o serie de evenimente de prezentare a Programului LIFE finanțat de Comisia Europeană.

La Sibiu, evenimentul va avea loc în data de 8 martie, în sala de conferinţe Rigoletto a Hotelului Ibis, începând cu ora 10.00.

Ioan Frătici

„Evenimentul se adresează instituțiilor de profil din domeniul mediului, societăţilor private, IMM-urilor, organismelor publice şi organizaţiilor private non-profit (inclusiv ONG-uri), instituții de învățământ superior, beneficiari ai programului LIFE.

Ministerul Mediului, în calitate de Punct Naţional de Contact pentru Programul LIFE în relaţia cu Comisia Europeană, este beneficiarul unui proiect LIFE care priveşte creşterea capacităţii de absorbţie a fondurilor LIFE la nivelul României, «LIFE Capacity Building»”.

Cu această ocazie, reprezentanţii Ministerului Mediului vor prezenta, pe lângă noutățile privind lansarea noului apel pentru proiecte LIFE la nivelul anului 2018, și alte beneficii, exemple de bună practică ale Programul LIFE, modalităţile concrete de depunere de proiecte în cadrul acestui program”, informează Ioan Frătici, directorul executiv al APM Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*