Reprezentaţiile finalului de an la Teatrul Naţional „Radu Stanca”

Spectacolul „Îmi place cum miroşi” a fost înlocuit cu „Sunt o babă comunistă”, iar „Conferinţa iraniană” cu „Ţesătorul de vise”.


Scena Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu va găzdui, până la finalul anului 2021, unele dintre cele mai iubite producţii ale Naţionalului sibian. Programul pentru această perioadă este variat şi include spectacole dedicate Crăciunului, dar şi comedii şi drame. În perioada premergătoare Zilei Naţionale, publicul se poate bucura de premiera „Trei surori”, regia Andreea şi Andrei Grosu, şi de spectacolul „Sunt o babă comunistă”, regia Mariana Mihu-Plier .
Programul a suferit şi o serie de modificări din cauza indisponibilităţii unui actor din distribuţie: spectacolul „Îmi place cum miroşi” programat iniţial în 30 noiembrie, a fost înlocuit cu „Sunt o babă comunistă”, iar „Conferinţa iraniană”, programată în 18 decembrie, a fost înlocuită cu spectacolul „Ţesătorul de vise”. Cei care au cumpărat bilete pentru aceste reprezentaţii îşi pot recupera contravaloarea de la Agenţia Teatrală Sibiu.
Până la finalul lunii decembrie, pe scena TNRS au loc constant reprezentaţii teatrale. Spectacolele au loc la Sala Mare a TNRS, din b-dul Corneliu Coposu, nr. 2, în zilele programate, începând cu ora 19:00, cu excepţia reprezentaţiilor care sunt programate duminica şi care vor începe la ora 17:00

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*